Flanoväska Pippi Långstrump
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 599 kr
  • Säker betalning
  • UK
  • SV
Logga in
Flanoväska Pippi Långstrump i gruppen Böcker / 0-3 år hos Astrid Lindgrenbutiken (7350021750082)
Flanoväska Pippi Långstrump
Flanoväska Pippi Långstrump

Flanoväska Pippi Långstrump

Fantisera, hitta på till bilderna, lek och berätta din egen Pippi-saga! Klipp ut bilderna och fäst dem enkelt på filten inuti väskan.

– Klipp ut bilderna som fäster på insidan av locket i Pippiväskan som är klädd med filt.
– Den tåliga väskan är av hög kvalitet, så du kan självklart även packa ner saker i den som förvaring och ge dig ut på äventyr.
– Den fina Pippiväskan passar både på förskolan och i hemmet.

Storlek: 35 x 10,5 x 23,5 cm
Inspirerande och fantasifull flanoväska med Pippi Långstrumpmotiv.Vad gör Pippi?Klipp ut bilderna och fäst dem på insidan av locket i väskan som är klädd med filt.Fantisera, lek och berätta din egen Pippisaga!De härliga bilderna sätter igång fantasin och skapar en härlig berättarstund.Flanoväskan innehåller 4 st. färgglada Pippi ark i flanellograf, A4 storlek som får plats i den lekfulla väskan.Bildernas storlek är stora och tydliga. Bilderna kan även fästas på andra flanotavlor.Den fantasifulla flanoväskan passar både på förskolan som i hemmet.Som pedagog kan du berätta en egen Pippisaga, eller låt barnen själva hitta på och berätta till dessa härliga bilder som sporrar och sätter igång fantasin.Väskans format: L350 x W105 x H235 mmMiljövänlig hårdpapp med fin kvalitet.
Artnr:7350021750082
4
250 kr
Antal: 

Se fler varor

Andra köpte även