Astrids Bilder i gruppen Böcker / Om Astrid hos Astrid Lindgrenbutiken (105154)
Astrids Bilder

Astrids Bilder

320 kr
Provläs
Antal: 
Lägg i varukorg
 • Produktbeskrivning
 • Astrid Lindgren var inte bara Sveriges mest kända författare utan också landets kanske mest älskade människa. Ingen kunde som hon väcka känslor och beröra människor. Den sanna sagan om Astrid Lindgren är lika fantastisk som de historier hon själv skrev. Flickan från landet lämnar barndomens lustgård, blir gravid med en man hon inte vill veta av, flyr från hembygden och måste lämna bort sonen. Hon svälter i storstaden, kämpar för att kunna få tillbaka barnet, gifter sig, berättar sagor, börjar skriva och blir den mest älskade författaren i landet. Hennes böcker läses i hela världen, hon överhopas med gullpengar och priser, fäller en regering och påverkar lagar, men förblir i själ och hjärta en bondjänta från Småland. Detta generösa bildverk är berättelsen om Astrid Lindgrens liv – i fotografier.

  "Att få gå på skattjakt i den enorma mängd bilder som finns på, av och kring Astrid Lindgren var något av en dröm. [… ] Boken är helt enkelt en livsskildring i bild av en älskad person som generöst och ofta tydligt road låtit sig avbildas i alla möjliga situationer."

  Ur Jacob Forsells förord.

  Astrids bilder har givits ut i åtta länder sedan boken först kom ut 2007. Denna nyutgåva från 2018 berättar samma historia både i text och bild, i ett något mindre format.

  Artnr: 105154
 • Material och skötselråd
 • Bokformat: Inbunden
  ISBN: 9789171264336
  Karaktär: Astrid Lindgren
  Språk: Svenska

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Tomten är vaken
Astrid Lindgren
69 kr
Astrid Lindgren citatkort 8-pack
Astrid Lindgren
79 kr
Astrid från Vimmerby
Astrid Lindgren
130 kr

Andra köpte även

Logga in